20-22 april in het Earth-Day

Het doel van Earth-Day is bewustwording van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde, kijk eens om je heen hoeveel afval er eigenlijk in de natuur rond slingert! Ook jij kunt bijdragen aan een betere wereld! ‘de dag van de Aarde’ > 20 -22april >> Samen kunnen we het verschil maken.

SodaStream en meer Moerdijk slaan de handen bij een en organiseren een landelijke campagne. SenW Bodegraven-Reeuwijk helpt natuurlijk ook mee! Volgende week woensdagmiddag 21 april staan wij voor het clubhuis van de Wind Surf Club Reeuwijk gratis afvalzakken uit te delen. Vul ze met het afval dat je tegenkomt uit de natuur! Deze zak kun je ook weer bij ons inleveren. Het doel; een schone natuur zonder afval!! Help jij mee met opruimen? 

Wij delen gratis afvalzakken uit van 14.00-16.00uur > gooi het afval in deze afvalzak en neem deze mee naar huis of gooi deze in een gemeentelijke afvalbak. Ook kun je deze weer bij ons inleveren, dan zorgen wij dat deze wordt opgeruimd! Wandelen én een steentje bijdragen aan een schone natuur! Wie wilt dat nu niet?!

Uiteraard kun je ook vanuit huis, school of jouw vereniging aan de slag met de Earth-Day en houdt ons op de hoogte via Social media.

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank