Nationale Pannenkoekendag op de Speel- en Werkhoeve

Vrijdag 24 maart is het nationale Pannenkoekendag. Wat doe je op Nationale Pannenkoekendag? Juist, pannenkoeken bakken en opeten. En je bakt niet alleen pannenkoeken voor jezelf, maar ook voor anderen.




 

Ook op de Speel- en Werkhoeve. De les Begrijpend Lezen ging al over pannenkoeken. Hoe je pannenkoeken kan bakken, kunt hardlopen met pannenkoeken en wat de bedoeling is van nationale pannenkoekdag. Gisteren zijn de boodschappenlijstjes al gemaakt.  En om half negen konden de kleuters niet wachten met naar binnen gaan. Met de schortjes om en de koksmutsen op hun hoofd. Vanaf negen uur s ochtends rook het al naar pannenkoeken op de Speel- en Werkhoeve.

 

De leerlingen uit groep 1 hebben pannenkoeken voor elkaar gebakken. De leerlingen uit groep 2 hebben pannenkoeken voor zichzelf, maar ook voor de leerlingen uit groep 3 gebakken. En ook het jongetje die toevallig voor een rondleiding langs kwam heeft een heerlijke pannenkoek gekregen.

 

Groep 4 was op excvursie naar Museum Gouda. Bij terugkomst zijn ze verrast door de ouders met een lekkere pannenkoek. Groep 7 heeft gluten en lactose vrije pannenkoeken voor alle bovenbouwleerlingen gebakken. Spontaan is iedere groep uitgenodigd in het pannenkoekenrestaurant.

 

Pannenkoeken eten op een Gezonde school: kan dat ? Ja hoor, als je het maar met mate doet en er lekker van geniet!

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie