2e plaats Nk4tak karting Zheng kuyf

Het grote feest begon zaterdag al op mijn verjaardag. Ik werd 13 de slingers en de vlaggetjes waren al te zien bij de tent van nummer 130. Lekker Cup cakes met mijn vrienden en de grote baas Arthur Dontje gegeten. Maar het moest als nog een serieus goed weekend worden.
De zaterdag trainingen                                                                                                

De trainingen begonnen met wat moeite. Hadden wat pech niet de optimale rondjes kunnen rijden. Maar in de laatste 2 sessies had ik de snelheid te pakken en ben ik ready voor de grote dag.

Kwalificatie                                                                                                                          

De kwalificatie op zondag ik wist mij in de eerste training voor de kwalificatie als 8e te plaatsen. In de kwali zelf had ik wat moeite in het verkeer later een goed gat kunnen vinden En mijn tijd neer kunnen zetten maar naar de twee rondjes vliegt de voor ophanging eraf. En als nog op P8 weten te kwalificeren.

Race 1: Ik had een top start en ik wist meteen al van 8 naar 6 te rijden. Sloot op de bumper aan bij de nummer 5 heel lang kunnen bijhouden alleen daarna zakte mijn snelheid. Ik werd even later door 2 karts ingehaald waardoor ik uiteindelijk als 8e eindigde.

Race 2 de stress de frustraties gaan we op regenbanden of droogweerbanden. We kozen toch voor de regenbanden. Dat was de goeie keus ik won meteen 2 posities alleen verloor er ook weer 2. Omdat ik van de baan ging. Heb ik daarna die 2 weer ingehaald en geëindigd als 5e zeer tevreden.

De laatste race en ja daar ging iedereen op de droogweer banden. Ik mocht als 5e starten beste start positie tot nu toe. Wist meteen naar P4 te rijden later ingehaald door een snellere rijder die van achteren moest starten. Dus weer terug naar P5. Een paar rondjes later haalde ik de nummer 4 in. Alleen zakte daarna weer terug naar P9. Nog 2 in kunnen halen en dat was het als 7e geëindigd. Heel veel actie op TT junior circuit Assen.

Een goed weekend gehad veel acties gehad leuke battles gehad. Gezelligheid gehad met mij vrienden naast de baan.

Zheng bedankt…….                                                                                          

Voor dit weekend bedankt ik mijn sponsoren Stonecold.bv, Suurbrand preventie, A.Koppe , VHS Woerden, Aanhanger service woerden en Wagensveld woerden. Natuurlijk ook dank aan de Kart Academie voor de ondersteuning en gezelligheid. Chrono karting bedankt voor de leuke eerlijke wedstrijden.  

Volg mij Op Instagram Zhengkuyfracing of facebook Zhengkuyf of je kan mij ook sponsoren.

Advertentie