Foto’s: 5e editie Jam in the Park opnieuw “feest voor iedereen”

Wie dat wilde, deed vandaag mee op de stage. Zowel bestaande bands als muzikanten die graag eens op het podium wilden staan, kwamen samen in De Oude Zustertuin. Naast de muzikale talenten is ook het publiek niet te missen bij Jam in the Park, georganiseerd door Thijs Mansier en Ferry Gieskes.
Gieskes: “We zijn zelf muzikanten in hart en nieren, en dagen nu met een podium de regio uit: laat eens zien wat je kan! Iedereen met een hart voor muziek kan lekker komen spelen.” Mansier: “De solo muzikant die thuis zijn ding doet wordt uit huis gelokt, naar het podium toe. We willen de gelegenheid bieden om muzikanten elkaar te laten ontmoeten.” Met succes. “Het programma zit helemaal vol” aldus Mansier, terwijl ‘Summer of ’69’ op de achtergrond klinkt.

5e editie, “gedragen door Bodegraven”

Wat Gieskes en Mansier ervan vinden dat het evenement nu voor de vijfde keer een feit is? Gieskes: “Het was de bedoeling dat we iets zouden neerzetten dat zou worden gedragen door Bodegraven. De eerste keer was het afwachten, maar nu zijn we gelukkig: moet je eens kijken wat er staat!”

Thijs Mansier en Ferry Gieskes

Voor de kinderen waren er springkussens, popcorn, gezichtsschilderingen en bij voldoende opgehaalde plastic bekertjes konden zij deze inwisselen voor een zakje chips.

Door: Anne van Schothorst

Advertentie