67-jarige Nico Groenendijk maakt laatste rit als chauffeur tijdens Esto kampioenen optocht

blank

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor de kampioenenoptocht van ESTO. Traditiegetrouw rijden de kampioenen een rondje door Bodegraven. Voor de 67-jarige Nico Groenendijk wordt dit een bijzondere dag: hij maakt namelijk zijn laatste rit als chauffeur tijdens deze optocht. Dit is zijn 20e keer dat hij de kampioenen van ESTO rondrijdt.

blank


Hoewel Nico inmiddels met pensioen is, mag hij nog steeds gebruik maken van de vrachtwagen. “Ik heb jaren met mijn eigen Scania gereden voor ESTO, ook een beetje reclame voor de zaak,” vertelt Nico trots.

Deze laatste rit markeert het einde van een lange en trouwe dienst voor zowel Nico als zijn geliefde vrachtwagen bij de ESTO kampioenenoptocht.

ROUTE!

Start ESTO parkeerterrein Eiber 19.00 uur / Broekveldselaan/ Goudseweg / Burgemeester Le Coultrestraat / Wilhelminastraat / v. Tolstraat / Overtocht / Dammekant / Crolesweg/ Oranjeplantsoen/ Oranjelaan/Bodelolaan/Noodstraat/ Noordzijde/ Wilhelminastraat/ Overtocht/ Doortocht / Dronensingel / Vrije Nesse / Cortenhoeve / Indoorweg/ Goudplevier/Grutto en de Broekveldselaan

Verwachte terugkomst 20.30 uur.

Foto’s zijn uit de jaren 1988

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank