Ichthuskerk zendt uit tot en met 31 mei

De overheid heeft geen veranderingen aangebracht in de ristricties met betreking tot kerkdiensten. De Ichthuskerk Bodegraven heeft daarom besloten om in iedergeval tot en met 31 mei door te gaan met het aanbieden van video/podcast uitzendingen.




Sinds vorige week zondag zijn we begonnen met een serie over het bijbelboeken van de apostel Petrus. Zondag 26 april zal ds. Jasper Klapwijk de 2 e overdenking in deze serie verzorgen. Zijn thema is ‘Zit jij nog opgesloten?’ Over heilig leven. Dit naar aanleiding van 1 Petrus 1 vers13-21. Wilt u voorbeden aanvragen dan kan dat tot aan het begin van de dienst via het nummer 06-17574424

We beginnen om 09.30 uur met het afspelen van beeld via video/podcast (video op de website van de kerk https://bodegraven.gkv.nl/), na de dienst worden er liederen gespeeld en om 10.30 uur zullen de mededelingen en voorbeden rechtstreeks vanuit de kerk worden uitgezonden via https://kerkdienstgemist.nl, u kunt in de tussenliggende tijd overschakelen. Voor hen die voldoende hebben aan het alleen luisteren, zal de dienst in zijn geheel vanaf 09.30 uur via https://kerkdienstgemist.nl worden uitgezonden.

De inhoud van de uitzendingen vanuit de Ichthuskerk Bodegraven zullen worden verzorgd door een samenwerking tussen de predikanten van de Ichthuskerk Bodegraven (Arnout Francke), Ichthuskerk Den Haag (Jasper Klapwijk), Morgensterkerk Den Haag (Gerrit den Broeder) en de Franse kerk Voorburg (Bart Noort).

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank