Aantal vaccinaties omhoog via de GGD-prikbus

Haal zonder afspraak uw coronavaccinatie in de GGD-prikbus op woensdag in Reeuwijk en op vrijdag in Bodegraven. In de prikbus van de GGD Hollands Midden is iedereen van 12 jaar of ouder welkom voor de 1e prik. Vervolgens wordt meteen een afspraak gemaakt voor de 2e prik.
Uit de onlangs gepubliceerde cijfers van het RIVM blijkt dat in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk 80% van de volwassenen is gevaccineerd. Landelijk is zo’n 77 procent van de volwassenen volledig gevaccineerd. In vergelijking met andere gemeenten is dat een goed resultaat, maar blijkt ook dat het vaccinatieprogramma nog niet afgerond is in onze gemeente.

Burgemeester Van Heijningen: “Goed om te zien dat al zoveel inwoners dankzij de inzet van velen gevaccineerd zijn. Met de komst van de prikbus op twee locaties in onze gemeente hoop ik dat het aantal gevaccineerden blijft groeien.”

De prikbus staat elke woensdag in Reeuwijk tussen 14.00 en 17.00 uur naast het zalencentrum De Brug.

De prikbus staat tevens elke vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur in Bodegraven op het Raadhuisplein.

Er wordt geprikt met het Pfizer-vaccin. Heeft u de 1e prik ergens anders gehad? Dan kunt u helaas niet de 2e prik in de bus krijgen. Vergeet niet uw mondkapje en identiteitsbewijs mee te nemen! Er is altijd een corona-arts aanwezig.

Bron: Gemeente

X