ALTIJD FEEST MET DE JOSTIBAND!

Bodegraven – Op zaterdag 23 september geeft de leukste band van Nederland, De Jostiband uit Zwammerdam, maar liefst twee concerten in het Evertshuis. Het geheim van de band is dat ze muziek met enorm veel passie, enthousiasme en humor brengen. Ze maken van elk concert een feestje. Voor het extra concert om 16.00 uur zijn nog kaarten te reserveren.
De Jostiband is misschien wel de bekendste band van Nederland. De ruim 120 orkestleden bespelen diverse instrumenten, zoals drums, xylofoon en keyboard. Het repertoire varieert van kinderklassiekers als ‘Twee Emmertjes Water Halen’ tot kerkmuziek en nummers van Coldplay, Jan Smit en Armin van Buuren. De concerten zijn geschikt voor jong en oud.

De orkestleden laten zien dat ze veel meer kunnen dan je denkt en daarmee raken ze mensen. De band komt uit Zwammerdam, dus hoogtijd om deze bekende buren met open armen te ontvangen in het Evertshuis.

De concerten beginnen om 14.00 uur (uitverkocht) en 16.00 uur en duren 5 kwartier zonder pauze. Kaarten kosten € 13,50 per stuk. Ga voor meer info en reserveren naar www.evertshuis.nl/jostiband-2023

Er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar voor bezoekers. Voor vragen over rolstoelplaatsen, bel 0172- 618 484 of stuur een mailtje naar info@evertshuis.nl

Praktische informatie

JOSTIBAND

ZATERDAG 23 SEPTEMBER

GENRE MUZIEK

AANVANG 14.00 uur en 16.00 uur (zonder pauze)

ENTREE € 13,50

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank