pubquiz-bzpc-dames-1

Avond gezellig pubquizen bij BZ&PC

De Bodegraafse waterpolodames van BZ&PC organiseren op vrijdag 1 februari een “Special Edition” pubquiz voor iedereen die zin heeft in een gezellig avondje pubquizen.
Deelnemers doen mee in een team van maximaal zes personen en de quiz bestaat uit verschillende rondes, waaronder een muziekronde en een plaatjesronde. De beloning voor het team met de meeste punten bestaat uit een leuke prijs. Soms worden er bonusvragen gesteld waarmee extra punten te verdienen zijn. De vragen gaan over van alles en nog wat, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, muziek, film, reizen en sport. De dames van BZ&PC zorgen voor een persoonlijke en speciale touch.

Iedereen mag meedoen en deelname staat garant voor een fijne avond uit. Het BZ&PC-clubhuis bij zwembad De Kuil is open vanaf 19:30 uur. De quiz begint om 20:00 uur en duurt tot 23:30 uur. Aansluitend is er een feest dat voor iedereen toegankelijk is.

Geef je snel op door een email te sturen naar j.lodenbesten@live.nl. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er snel bij, want er is voor een beperkt aantal teams plaats. Volg de evenementpagina voor de laatste updates.

 X