Daagse5-1-van-1-768×512

Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 2019!

Het wandelfeest van het jaar: de Avondvierdaagse! De inschrijvingen voor de Avondvierdaagse Bodegraven-Reeuwijk 2019 zijn inmiddels van start gegaan. Deze 6e editie van de Avondvierdaagse vindt plaats van 21 t/m 24 mei. Voor elke wandelaar is er een afstand. Vorig jaar liepen er ongeveer 625 mensen mee. Men genoot van de mooie routes en onderweg werden de deelnemers getrakteerd op wat lekkers door diverse sponsoren. De organisatie is alweer enkele maanden bezig om ook dit jaar weer mooie routes uit te zetten in de verschillende dorpskernen. Het zullen dus beslist weer vier mooie dagen worden.
NIEUW!

Naast de gebruikelijke 5 of 10 kilometer die dagelijks gelopen kunnen worden is er sinds dit jaar een afstand bijgekomen: de XS-route. Op 24 mei zal er een route van 2 kilometer zijn voor de hele kleintjes, onze senioren en alles daar tussenin. Tijdens deze route zal er ook een leuke activiteit georganiseerd worden. Ook nieuw dit jaar is de wijze van inschrijven. Geen inschrijfavonden meer, maar online inschrijven. Deelnemers kunnen naar de website www.avondvierdaagse-rebo.nl. Daar vindt u de link naar de online-inschrijving.

Bent u niet in staat om alle 4 de avonden aan de start te verschijnen? Niet getreurd, u kunt ook inschrijven voor een dagdeelname. Kortom, er kan door iedereen worden deelgenomen, zowel individueel als in groepsverband.

 

Programma

21 mei Reeuwijk Brug

Start/Finish: Hockeyclub HCRB (Reeuwijkse Houtwal 1)

22 mei Reeuwijk Dorp

Start/Finish: Restaurant Happz (Dorpsweg 32)

23 mei Driebruggen-Waarder

Start/Finish: VV WDS (Kielastraat 29, Driebruggen)

24 mei Bodegraven

Start: Sportcentrum De Kuil

Finish: Raadhuisplein

Op vrijdag 24 mei vindt de intocht wederom plaats op het Raadhuisplein in Bodegraven. Dit valt samen met BorftLive. Dus na het behalen van je medaille, kun je de gezelligheid van de kermis opzoeken.

Inschrijven en Kosten

Van 15 april tot en met 19 mei kunnen deelnemers zich online inschrijven voor dit wandelevenement in de regio. Deelname aan de Avondvierdaagse kost tijdens de voorinschrijving € 6,50 voor 4 avonden. Voor 1 avond deelname betaalt u € 5,00. Dit is inclusief dagmedaille. Deelname voor de XS-route kost € 2,50. Op de website www.avondvierdaagse-rebo.nl vindt u alle informatie en de link om uw online inschrijving te voltooien.

 

X