Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 2021!

Het wandelfeest van het jaar: de Avondvierdaagse! Afgelopen jaar was er door corona voor het eerst een Home Edition in Bodegraven-Reeuwijk. We zijn helaas nog niet van de pandemie af, dus ook in 2021 is er in onze gemeente de Home Edition! Vanaf maandag 29 maart kun je je inschrijven voor De Avondvierdaagse 2021. Na je inschrijving kan je tot en met woensdag 30 juni mee doen met de Avond4daagse.Voor elke wandelaar is er een unieke afstand te kiezen in de app van eRoutes (gratis).
Afgelopen jaar hebben meer dan 200 deelnemers meegedaan aan de Home Edition in Bodegraven-Reeuwijk. Het was voor iedereen een nieuwe situatie en we missen de fysieke contacten en prachtige initiatieven die er vaak langs de route te vinden zijn, maar hebben toch genoten van alle foto’s en reacties afgelopen jaar! We hopen dan ook dat er dit jaar nog meer inwoners mee gaan stappen.

Schrijf je nu in via onze website!

Aanmelden

Vanaf 29 maart kunnen deelnemers zich online inschrijven voor dit wandelevenement in de regio. Deelname aan de Avondvierdaagse bedraagt € 6,50. Op www.senw-br.nl/a4d vindt u alle informatie en de link om uw online inschrijving te voltooien. Wandelse!

Ingezonden berichtX