Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 2024!

blank

Het wandelfeest van het jaar: de Avond4daagse! De inschrijving voor de Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 2024 is inmiddels open. Deze editie van de Avond4daagse vindt plaats van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 juni 2024. Dit jaar kan je deelnemen aan de 2 of 5 kilometer route. De laatste editie liepen er ruim 800 mensen mee. Men genoot van de mooie routes en onderweg werden de deelnemers getrakteerd op wat lekkers door diverse sponsoren. De organisatie is alweer enkele maanden bezig om ook dit jaar weer mooie routes uit te zetten in de verschillende dorpskernen. Het zullen dus beslist weer vier mooie dagen worden. 

blank


XS-route

Ook dit jaar is er weer de XS-route. Elke dag zal er een route van ongeveer 2 á 2,5 kilometer zijn voor de hele kleintjes, onze senioren en alles daar tussenin, voor een ieder waarvoor 5 kilometer net te ver is. 

Duo aanmelding

Vanwege het succes van vorig jaar ook deze editie de mogelijkheid als duo aan te melden. Kinderen (t/m 12 jaar) kunnen zich samen met een volwassene (18+) aanmelden voor een leuke korting! Dus mocht er twijfel zijn om deel te nemen is dit toch een mooie aanmoediging om dit jaar mee te doen.

Deelnemers kunnen naar de website www.senw-br.nl en vinden daar alle benodigde informatie en de mogelijkheid tickets te kopen. Er is ook gedacht aan de wandelaars die graag mee willen doen maar niet iedere avond kunnen, er zijn namelijk ook dagkaarten beschikbaar! Kortom, er kan door iedereen worden deelgenomen, zowel individueel als duo of in groepsverband!

Programma

Dinsdag 4 juni: Reeuwijk-Brug 

Start/finish: Hockey Club Reeuwijk-Bodegraven (HCRB)

Woensdag 5 juni : Reeuwijk-Dorp

Start/finish: Voetbalvereniging RVC’33

Donderdag 6 juni: Driebruggen-Waarder

Start/finish: Voetbal Vereniging WDS

Vrijdag 7 juni: Bodegraven 

Start/finish: Raadhuisplein

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich online inschrijven voor dit wandelevenement in de regio. Deelname aan de Avond4daagse is € 6,50 voor vier avonden. Eén avond meewandelen is € 4,50 inclusief dag medaille. Meer informatie is te vinden op de website www.senw-br.nl.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank