Bingo bij Rijngaarde groot succes

Afgelopen weekend vond de bingo bij ouderencentrum Rijngaarde plaats. Deze bingo was door de seniorenclub georganiseerd in samenwerking met Jumbo Langerak. In totaal deden zo’n 50 bewoners van Rijngaarde mee aan de bingo. Er waren 180 prijzen te winnen, verspreid over 3 rondes. De bewoners gingen allemaal naar huis met mooie prijzen.
Prijzenpot

Medewerker van Jumbo Langerak, Leonie Mulder- Blijleven, is van te voren ontzettend druk geweest met de voorbereiding van de Jumbo Langerak bingo. Leonie: “Ik heb van te voren contact gezocht met diverse leveranciers om te kijken of ze nog wat voor ons konden betekenen voor de bingo. Zo zijn er wat spullen gesponsord en mochten we voor mooie geldbedragen prijzen regelen. Ook heb ik lokale ondernemers aangeschreven of ze een leuke prijs wilden sponsoren. Annemiek’s Kaas Express, Anders en de Munt hebben de hoofdprijzen verzorgd van de bingo. De prijzen waren zeer divers. Van een pak koffie tot een kaartspel en van een strandlaken tot een high tea. Iedereen ging met minimaal 3 prijzen naar huis, dus dat was hartstikke leuk.”

Gezellig middag

Het was een zeer geslaagde middag met leuke prijzen, heerlijke hapjes en een lekker advocaatje met slagroom. Tussendoor hadden diverse winkeliers van Winkelcentrum Broekvelden (Brood&Ko, Gelderblom en Kwalitaria) gezorgd voor lekkere versnaperingen tijdens de pauze. De bewoners van Rijngaarde hebben erg genoten van de middag en dat vindt de organisatie van het evenement erg leuk. “Ik vind het prachtig om te zien dat de ouderen zo’n leuke middag er aan over houden. Daar doe ik het voor. Het is fijn om zoiets te organiseren en iets voor een ander te betekenen. Vijf jaar geleden hebben we ook een Jumbo Langerak bingo georganiseerd in Rijngaarde en dat was ook een succes. I.v.m. het 5-jarig bestaan van de seniorenclub heeft Bert van Middelkoop, vrijwilliger van het ouderencentrum, mij benaderd om nogmaals samen zo’n succesvolle bingo te organiseren. Nou dat is ons mooi gelukt!,” aldus Leonie Mulder- Blijleven. Tijdens de bingo waren collega’s Cheyenne Humme- Berkvens en Joyce Walraven ook aanwezig om te helpen met het uitreiken van de prijzen.

 

 

 X