Binnenkort weer in het dorp: de Mobiele Milieustraat

In juni staat de Mobiele Milieustraat weer in de verschillende dorpen van onze gemeente. U kunt er terecht voor het gratis inleveren van klein grof huishoudelijk afval.
Bij de verplaatsbare afvalunit van Cyclus kunt u kleine beetjes afval inleveren dat niet bij het restafval hoort, maar dat u normaal gesproken naar de milieustraat moet brengen. Denk hierbij aan klein chemisch afval (zoals verfblikken en batterijen), kleine elektrische apparaten (zoals een föhn of een laptop), harde kunststoffen (zoals speelgoed en plantenpotjes), metalen (zoals een koekenpan of ijzerdraad), hout (zoals een fotolijstje of krukje) en oud papier en karton. De hoeveelheid die u inlevert, moet in een grote boodschappentas passen. Grotere spullen horen thuis op de milieustraat. 

U vindt de Mobiele Milieustraat hier: 

  • Reeuwijk-Brug, bij zalencentrum De Brug: zaterdag 1 juni 8.30 – 11.30 uur
  • Nieuwerbrug, bij het Wierickehuis: zaterdag 1 juni 12.00 – 13.30 uur
  • Reeuwijk-Dorp, voor dorpswinkel Ons Dorp: zaterdag 1 juni 14.00 – 16.00 uur
  • Waarder, Pr, Maximalaan: woensdag 5 juni 12.00 – 14.00 uur
  • Driebruggen, parkeerplekken Keizersmantel: woensdag 5 juni 14.30 – 16.00 uur
  • Bodegraven, Raadhuisplein: zaterdag 8 juni 9.00 – 12.30 uur

Voor een bezoek aan De Mobiele Milieustraat hoeft u niet vooraf te reserveren. 

Meer informatie 

De gemeente biedt u de Mobiele Milieustraat van Cyclus aan. Dorps- en wijkteams helpen mee om van de acties een succes te maken. Zij houden de buurt namelijk ook graag schoon! Meer informatie over de Mobiele Milieustraat vindt u in de Cyclus afval-app of op cyclusnv.nl/de-mobiele-milieustraat.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank