Blog week 7: Shannen Bulk revalideert

Dit was weer een week vol therapie en nieuwe weekdoelen. Goed moment om aan te geven waar ik tegenaan liep bij de Plitvicemeren. We gingen dus meer oefenen met onstabiele ondergronden buiten en diverse balansoefeningen. Deze week had ik bij ergotherapie diverse oefeningen voor mijn motorische vaardigheden, zoals wortels schillen en snijden. Dit ging verrassend goed.
Bij de therapie Tymo werd de therapie moeilijker gemaakt voor mijn balans door bijv. de ondergrond of mijn positie van mijn voeten te veranderen.  Zo moest ik deze week op een kussen staan en in tandem positie, oftewel mijn ene voet voor mijn andere voet plaatsen.

Ook ging ik deze week weer dansen. Deze keer zelfs op de lopende band (C-Mill). Oké het was geen ingewikkelde choreografie o.i.d. maar wel van richting veranderen en in een soort ritme lopen. Dit deed ik samen met een therapeut. En ik was wel een beetje trots op het eindresultaat! Ik merk en zie zelf enorme vooruitgang met lopen. De therapeuten maken diverse filmpjes van mij als ik loop en mijn moeder ook. Maar zoals ik al aangaf in mijn vorige blog, ben ik nog niet tevreden met mijn balans of lopen op ongelijke oppervlaktes, dus ik blijf de komende weken nog hard werken aan mijn herstel!

Zondag sloten we de week af met sneeuw! Toen ik wakker werd sneeuwde het al. Deze dag had ik met mijn ergotherapeut afgesproken om een rondje in het park te lopen en dit nu zelfs met sneeuw! MAGISCH! Het was wel een uitdaging, want de paden waren niet altijd even verhard en door de natte sneeuw zelfs glad of waren er diverse plassen ontstaan. Dus het leek een beetje op C-Mill, maar dan in het echte leven haha. Dit was uiteraard een goede oefening voor mij.

Tot volgende week!X