BVE-19okt2019

Bodegraafs Vocaal Ensemble zondagmiddagconcert met thema: “Allemaal emotie”

Het Bodegraafs Vocaal Ensemble heeft zich verdiept in emoties. Daar  blijken er heel veel van te bestaan. Bij een aantal alledaagse emoties zijn passende liederen gezocht die de gevoelens die daarbij horen erg goed weergeven. U herkent in deze liederen onder andere de emoties blijheid, liefde, boosheid, angst, afschuw en jaloezie.
Het koor licht een tip van de sluier op: We zingen bijvoorbeeld het gevoelige lied van Daniël Lohues     “Als de liefde maar blijft winnen”. En wie herkent niet het mooie lied “Vluchten kan niet meer”?

Verder zingen we het aangrijpende Zweedse lied “Gabriellas sång” uit de film  “As it is in heaven”.

Wilt u mee genieten van  deze emotionele liederen? Kom dan op zondag 3 november luisteren en kijken in het Evertshuis. Het concert begint om 15.00 uur, toegangskaarten kosten 10 Euro inclusief drankje ( koffie, thee en fris) in de pauze. Onder leiding van dirigent John Bouwmans en met Cees-Willem van Vliet achter de piano wordt het weer een muzikale zondagmiddag. Het Bodegraafs Vocaal Ensemble is benieuwd met welke emotie u daarna naar huis gaat.

Houdt u van zingen en vindt u het leuk om ook lid te worden van het koor; voor alle stemsoorten zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie vindt u op de website van het koor.

Na het Zondagmiddagconcert starten de voorbereidingen voor een uitvoering in het voorjaar van  2020.

Meer informatie hierover volgt later in de pers en op de website van het koor: www.bodegraafsvocaalensemble.nl

Ingezonden berichtX