Bodegraafse Marijke Kasius is IT-CEO of the Year van Nederland!

Marijke Kasius straalt van oor tot oor! De Bodegraafse mag zichzelf binnen de IT-sector ‘CEO of the Year van Nederland’ noemen: een groots moment voor Marijke én het team van haar bedrijf PQR.
‘’De nominatie op zichzelf was al een onwijze eer’’, vertelt Marijke. ‘’Het is prachtig om te zien dat het harde werk van je team wordt beloond. Zeker in een branche als deze, waar iedereen zich voor de volle 100% inzet. Dat is ook zeker te zien in de transitie die PQR de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Dat maakt je trots.’’ Toen Marijke hoorde dat zij had gewonnen, kon ze haar geluk dan ook niet op.

Binnen de IT-wereld bestaan verschillende sectoren, de award overkoepelt al deze verschillende IT-gebieden. ‘’In totaal waren hiervoor vijf mensen genomineerd. Toen ik Studio 21 inliep en zag dat er 600 man zat te kijken, ging er een hoop door me heen. Het trotse en verwonderde gevoel overheerste. Wat was dát gaaf!’’, beschrijft Marijke. ‘’Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die altijd in mij heeft geloofd en achter mij heeft gestaan. Zonder hen én mijn team had ik nooit kunnen staan waar ik nu ben.’’

Marijke is al vierenhalf jaar werkzaam bij PQR. Dit IT-bedrijf met 180 werknemers begeleidt klanten in hun transitie naar de public cloud en biedt ze rust. PQR specialiseert zich op het gebied van hardware en software, advies, projecten en beheer. Hiernaast kunnen velen haar kennen van haar raadswerk bij het CDA Bodegraven-Reeuwijk.

‘’Als CEO moet je een strategie en visie opstellen, samen met je team. Het is heel bijzonder om op deze manier gezien te worden.’’, aldus Marijke. ‘’Wij zijn momenteel gemotiveerd om door te bouwen aan ons mooie bedrijf. Voor de rest laat ik de toekomst op me afkomen!’’

 

Door: Isa Smeele X