Bodegraafse Romy van der Laan te zien bij First Dates

De 27-jarige Romy van der Laan is vanavond te zien in het programma First Dates. De Bodegraafse werd door een vriendin opgegeven om eens uit haar date comfort te stappen. Ze dacht dat het ging om een grote grap totdat het redactieteam van het tv-programma First Dates haar opbelde. 
Ik had toen zelf zoiets van wil ik dit wel, want zo wanhopig op zoek ben ik nou ook weer niet. Uiteindelijk heb ik dit met mijn vrienden besproken en besloten dat ik het toch maar moest doen voor de ervaring. Dus zo gezegd zo gedaan.” Daarna mocht Romy haar voorkeuren opgeven. ”

Waar val ik op, wat zijn echte afknappers en wat vind je belangrijk in het leven. Zomaar een paar vragen voor de casting. Zij zijn daarmee op zoek gegaan naar een geslaagde date voor de uitzending. Toen hij was gevonden kreeg ik te horen om 27 februari naar het restaurant te komen. Door corona is de afspraak al een paar keer verzet.” 

Ik ben niet echt op zoek, maar sta uiteraard wel open voor een nieuwe vlam, haha!”

“Ik had er niet echt verwachtingen bij, ik ging er meer naar toe voor de ervaring op zich, dan dat ik verwachtte dat ik er echt de liefde van mijn leven uit zou halen! Ik ben niet echt op zoek, maar sta uiteraard wel open voor een nieuwe vlam, haha!” Op de set zie je elkaar niet tot het moment dat je elkaar ontmoet in het restaurant. Verder is niets echt opgezet, je wordt daarin echt vrij gelaten, sluit Romy af. 

Nieuwsgierig geworden? De uitzending is vanavond om 19.25 uur op NPO 3. 

X