Bodegraafse Theo Hamoen wint fotowedstrijd Kamera Express

De Bodegraafse Theo Hamoen gaat vaak met zijn camera in de aanslag op pad om foto’s te maken. Zo ook tijdens de jaarwisseling, vanaf de Rijnkade maakte hij een mooie foto waar de Oude Rijn op te zien was, het Phoenix gebouw en in de lucht allemaal vuurwerk. Deze foto won dan ook tijdens een online wedstrijd van Kamera express.
Theo had de foto ingezonden bij een fotowedstrijd van Kamera express, het thema van de wedstrijd was ‘fotograferen in het donker’. Door experts werd de foto van Theo als één van de beste beoordeeld. Op de Facebookpagina van Kamera Express kon vervolgens gestemd worden. De foto van Theo kreeg de meeste stemmen, hij won daarom de foto als grote afdruk op aluminium.

“Het hele jaar door gaat Theo op pad om foto’s te maken. Dit zijn altijd variërende onderwerpen. Gisteren ging ik met de zoomlens op pad om vogels te fotograferen”, vertelt Theo.

Deze foto’s zijn te zien op de Facebookpagina: Rebo Fotografeert. Hier kunnen inwoners eigen foto’s plaatsen en delen. Een leuke manier om je trotse plaatjes te showen.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank