BOV Vergadering benadrukt terugkeer van Koert Vermeulen als Centrum Manager

blank

De recente BOV-vergadering, gehouden bij Baas Bodegraven, begon met een enthousiaste opening door voorzitter Quint Langerak. Tijdens deze bijeenkomst werd een opmerkelijke aankondiging gedaan: Koert Vermeulen keert terug als centrummanager van Bodegraven.

blank


Vanaf begin april zal de vertrouwde Koert Vermeulen weer aan de slag gaan als de nieuwe centrummanager van Bodegraven. Zijn hoofdtaak zal zijn om de lopende en toekomstige ontwikkelingen in en rondom het centrum te coördineren. Tijdens de BOV-vergadering werd duidelijk dat er bezorgdheid bestaat over kwesties zoals leegstand van winkelpanden, parkeerproblemen en toegankelijkheid.

blank

Koert Vermeulen is geen onbekende in Bodegraven, aangezien hij eerder al in dezelfde functie heeft gewerkt. Met zijn rijke ervaring als centrummanager en eerdere betrokkenheid bij de gemeenschap, waaronder een periode in Breda, brengt hij waardevolle kennis en expertise met zich mee. In 2020 was Thijs Mansier actief als centrummanager.

De BOV heeft het volste vertrouwen in een goede samenwerking met Koert Vermeulen en kijkt uit naar de positieve impact die zijn terugkeer zal hebben op de ontwikkeling en bloei van het centrum van Bodegraven.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank