DSC_3437

Buurtsportcoaches: Sporten in Huis en tuin

Zitten we dan, verplicht thuis. In huis aan het werk, kinderen kunnen niet naar de sport en Netflix staat aan. We hopen het niet, maar de kans is groot dat dit nog wel even gaat duren. Wij, buurtsportcoaches, kunnen ons voorstellen dat voldoende bewegen momenteel lastiger is dan normaal. Zeker nu ook alle sportfaciliteiten tijdelijk gesloten zijn. Toch hopen wij met alle inwoners en sportaanbieders mee te kunnen denken aan oplossingen om toch voldoende en vooral op een leuke manier te bewegen. De belangrijkste tip: elke dag even bewegen. Bijvoorbeeld iedere dag een frisse neus halen of doe wat sportieve oefeningen in en rond het huis. Op internet zijn er al vele thuis-workouts die zouden kunnen ondersteunen.
Hulp

Wij snappen dat het lastig is om passend sportaanbod te vinden én dat aansluit bij ieders wensen/behoeften. De buurtsportcoaches denken graag met iedereen mee over passende oplossingen. 

Sportaanbieders

Ook voor alle sportaanbieders in onze gemeente is het een lastige tijd. De buurtsportcoaches denken graag mee met de ontstane uitdagingen. Wij staan jullie graag te woord via onze kanalen.

Wij zijn, ook deze periode, te bereiken via buurtsportcoach@senw-br.nl of bezoek onze website.

Ingezonden berichtX