CDA Bodegraven-Reeuwijk trots op complete kieslijst

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart, maakt het CDA haar kieslijst openbaar. De lijst wordt aangevoerd door Jan Vergeer (Bodegraven) als lijsttrekker en Dirk-Jan Knol (Reeuwijk) als wethouderskandidaat. 
Vernieuwing en ervaring

“We hebben een kieslijst om trots op te zijn, met uit alle dorpen sterke kandidaten” aldus Jan Vergeer. Derde op de lijst van 32 personen, staat Nico de Heij uit Reeuwijk. Nico is een zeer ervaren raadslid, die als geen ander in staat is de belangen van Reeuwijk te verwoorden. Vierde op de lijst staat nieuwkomer en jongerenkandidaat Reinder van Meijeren (27) uit Bodegraven. Ook op de vijfde plek staat een nieuwkomer, Jan van Rooijen uit Nieuwerbrug. Jan is al jarenlang zeer actief in Nieuwerbrug, onder andere in het WIN.

De top 10 wordt gecomplementeerd door huidig raadslid Richard van Duuren (Bodegraven), Erna Zoomers (Bodegraven), Erik Dijk (Bodegraven), Marijke Kasius (Driebruggen) en Danielle Verhoef (Nieuwerbrug).

Bekende namen die zich als lijstduwers aan de partij hebben verbonden zijn o.a. Lyan de Bruin, Jaco Kastelein, Daan Zwaneveld, José de Feijter, Frans van Veldhuizen en Gijspiet van Os.

Samen Verder Bouwen

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is de afgelopen jaren uit een diep dal geklommen. Met wethouder Dirk-Jan Knol op financiën, heeft het CDA zich hierbij succesvol ingezet voor het verbeteren van de financiële positie van de gemeente.

“Maar we zijn er nog lang niet”, aldus Jan Vergeer. “Onder andere op het gebied van veiligheid, sport en voorzieningen kunnen we samen met de andere politieke partijen en onze sterke samenleving nog mooie stappen zetten. Ons programma heet dan ook Samen Verder Bouwen.”

KIESLIJST CDA BODEGRAVEN-REEUWIJK GEMEENTERAARDSVERKIEZINGEN 2018X