Clubkampioenen bij BZ&PC

blank

De zwemmers van BZ&PC waren afgelopen zondag actief bij de clubkampioenschappen. Waar ruim 10 jaar geleden kleine Tes Schouten haar eerste meters maakte waren het nu ook weer veel jonge kinderen die deelnamen. En wie weet zit er wel weer een groot kampioen tussen. Na een aantal moeilijke jaren door de covid zit het zwemmen bij BZ&PC duidelijk weer in de lift. Het was een leuke en geslaagde dag waar bovendien heel vele persoonlijke records gezwommen. De 9-jarige Lars van Bergen zwom ook nog eens een clubrecord op 25 schoolslag. 

blank


Bij de allerjongsten meisjes was er bijzonderheid. Na het optellen van de tijden van de vlinderslag, rugslag, schoolslag en borstcrawl bleken Elfi van de Wetering en Nikita Minnee dezelfde totaaltijd te hebben. Ze werden beiden daarmee 1e. Bij de heren werd Hans van Wijk algemeen clubkampioen. Bij de jongen waren de overige kampioenen Mink de Heij, Lars van Bergen, Sepp de Heij, Kas Grosveld, Finn de Heij, Nick van IJperen en Ayrton Verboom.

Donna van der Meer zwom in de ochtend nog op de Nederlandse Kampioenschappen. In de middag werd ze algemeen clubkampioen bij de dames.  De overige kampioenen in hun leeftijdsklasse bij de meisjes waren Jessica Bannatyne, Noa Rijkaart, Julia Bannatyne, Nikki de Heij, Tessel Straver, Jamie Ruven en Liv van der Kraan. Bij de masters werd Dyenne Verboom clubkampioen. Ze kreeg bovendien de Schaafsma bokaal uitgereikt voor haar inzet als vrijwilliger bij de zwemafdeling van BZ&PC. 

Wil je ook kennismaken met de zwemafdeling van BZ&PC? Jong en oud(er) zijn van harte welkom. Stuur een mail naar zwemmen@bzpc-bodegraven.nlvoor meer informatie.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank