CVC Reeuwijk en Leroy Vaes verlengen het verblijf van Leroy bij CVC 

Het bestuur van CVC Reeuwijk is blij te kunnen melden dat het contract met de hoofdtrainer met nog een jaar wordt verlengd. Naast de verlenging van het contract spreekt CVC de hoop uit de jonge groep bij elkaar te kunnen houden voor komend seizoen.
Leroy Vaes: “Ondanks dit moeizame seizoen zien we toch dat er stapjes worden gemaakt. Ook afgelopen zaterdag weer, met een mooie en terecht 4-2 overwinning op Bergambacht. Er zit muziek in de groep en ik wil daarop graag voortborduren. Je kunt met een nieuwe groep niet verwachten dat er binnen één seizoen iets staat, dat kost tijd.”

Voorzitter Luuk Kwast: “De keuze om Leroy nog een jaar aan ons te verbinden is gebaseerd op de wijze waarop Leroy met deze jonge groep omgaat. Ondanks de stand op de ranglijst heerst er rust en een goede sfeer binnen de groep. Maar uiteraard telt het resultaat uiteindelijk ook. Met de verlenging spreken we het vertrouwen uit dat de resultaten nog wel gaan volgen. De 4-2 zege op Bergambacht, dat op dit moment gewoon een serieuze titelkandidaat is met maar één punt achter op de koploper, laat zien dat we tot meer in staat zijn dan de plek op de ranglijst doet vermoeden. Tegelijkertijd moeten we realistisch zijn, het opbouwen van deze groep heeft tijd nodig.”

Met de overige stafleden van zowel het 1e als het 2e is het bestuur met het oog op seizoen 2024-2025 momenteel in gesprek.

Foto: André van Egdom

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank