zustertuin

De 10 van Boreft vindt plaats op 3 oktober 2020; het evenement moet doorgaan!

Het maatschappelijke belang van de 10 van Boreft is juist in deze bizarre tijden extra groot. Vorig jaar is dankzij sponsoren en lopers meer dan 5.000 euro opgehaald voor het goede doel! Daarmee heeft de 10 van Boreft onder andere de varkens Teun en Molly voor de Oude Zustertuin kunnen financieren.
Zustertuin

Goede doelen worden door de maatregelen in verband met Corona hard getroffen, zo heeft de Oude Zustertuin haar jaarlijkse evenement op Koningsdag moeten afblazen, een evenement waarmee de Oude Zustertuin de benodigde middelen bij elkaar sprokkelt om de dieren te kunnen verzorgen.

Juist nu moet de 10 van Boreft dus doorgaan!

De Ronde tafel van Bodegraven doet er dan ook alles aan om de 10 van Boreft door te laten gaan, aldus Barend Broen, voorzitter van de 10 van Boreft en binnenkort van de Ronde tafel.

Alternatief

Door de maatregelen in het kader van Corona is er teveel onzekerheid om het evenement door te laten gaan op 6 juni 2020. En dus is er met alle macht samen met tennisclub Botesa gezocht naar een alternatief!

Nieuwe datum

En die is gevonden! De nieuwe datum voor de 9e editie van de 10 van Boreft is 3 oktober 2020. Wij hopen dat er dit jaar heel veel lopers meedoen, zodat we onze goede doelen dit jaar extra steun kunnen geven.

Ook in 2020 is er een kidsrun en natuurlijk de traditionele 10 kilometer loop. De opbrengst van deze editie zal gaan naar de Oude Zustertuin en Hospice Bodegraven-Reeuwijk.

De organisiatie van de 10 van Boreft is dan ook heel blij dat de hoofdsponsors, DomburgvandePanne Financieel Adviseurs, powered bij Nh1816 Verzekeringen, ook in deze lastige economische tijden de 10 van Boreft te  blijven steunen! Daar mogen we onze pet voor afnemen!

Ingezonden bericht

  

X