De Basisschool Willibrord Feest, Bedankt, Oogst, Zingt en Zwaait

In de afgelopen weken zijn er naast de vele onderwijsactiviteiten ook tal van evenementen geweest.
Zo werden de vele vrijwilligers van de Willibrord in het zonnetje gezet en bedankt. De school is dankbaar dat een ieder van de brigade van vrijwilligers hun talenten willen inzetten om juist dat extra’s te kunnen doen dat anders niet zou gebeuren.


Vorige week hebben de leerlingen van groep 6 samen met de leerkracht Jaimy en hun buurtmoestuin coach Missie Moestuin (Sandy Zwaan) de oogst naar binnen gehaald. Met elkaar hebben ze een heerlijke salade gegeten. De leerling waren enthousiast over al hetgeen ze geleerd hebben en vooral ook dat het belangrijk is om altijd “eerst te zaaien en dan te oogsten”.

Op 30 juni was het grote zomerfeest op de Willibrord. De ouderraad had een geweldig feest georganiseerd met leuke spellen, heerlijke hapjes, drankjes en diverse optredens. Alle leerlingen, ouders/verzorgers en teamleden genoten van de feestelijkheden. Deze laatste week gaven de leerlingen van de groepen 8, ieder een fantastisch musical optreden. Met de uitvoering “Happy Holliday” toonden zij zich ware artiesten. Alle leerlingen, teamleden en de families van de groep 8 leerlingen genoten van de uitvoering.

Op donderdag 6 juli was de Meesterlijke-Juffendag, een dag waarop alle medewerkers van de Willibrord hun verjaardag vieren. Het was feestelijk en alle medewerkers zijn verwend met liefs en leuks. Groep 8 heeft een eindfeest gevierd met sport en spel, lekker eten en een dansfeest. Gister hebben zij de Willibrord verlaten via de rode loper. De hele school heeft nog gezongen en afgeteld naar de zomervakantie. We bedanken iedereen voor de inzet van dit afgelopen schooljaar en zien alweer uit naar het volgend schooljaar. De basisschool Willibrord wenst iedereen een goede zomer met veel mooie momenten.


Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank