De Tolgaarder – Moderne woningen voor alle doelgroepen

In Nieuwerbrug aan den Rijn kondigt De Koning makelaars namens ontwikkelaar Van Wengerden en Visser met trots nieuwbouwproject De Tolgaarder aan, bestaande uit 7 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Deze eigentijdse woningen combineren modern comfort met een vleugje traditionele charme, en vormen een aanvulling op het landelijke dorpslandschap.
In de Tolgaarder komen al woningen vanaf €304.500,- voor een eengezinswoning, hiervoor zijn de toewijzingscriteria van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk van toepassing. Meer informatie over deze criteria is de downloaden vanaf de projectwebsite www.detolgaarder.nl.

De tussenwoningen bieden een perfecte balans tussen ruimte en gezelligheid, terwijl de hoekwoningen zich onderscheiden door unieke architectonische ontwerpen en extra ruimte. De verkoop is gestart en de inschrijfperiode loopt tot 28 februari aanstaande.

Voor meer informatie en updates, bezoek de projectwebsite www.detolgaarder.nl. Geïnteresseerden kunnen op deze website ontdekken hoe deze woningen een ideale leefomgeving bieden.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met De Koning makelaars op 0348-488005. Wij kijken uit naar een succesvolle verkoop van De Tolgaarder – Nieuwerbrug aan den Rijn.

Advertentie