De Zon Bodegraven, vrijdag 10 mei : Jam Fever met special guest : Ashes of Silence

blank

Aanstaande vrijdag, 10 mei, is het weer tijd om lekker samen muziek te maken tijdens ons maandelijkse Jam Fever feestje. Afgelopen maand zorgde Paint it Black opnieuw voor een lekkere opening van de avond met een strakke set klassieke hits. Een schril contrast met wat we deze keer voor jullie in petto hebben. Ashes of Silence zal namelijk de ‘30 minutes of fame’ set aan het begin van de avond verzorgen.

blank


Deze band is herrezen uit de betonnen jungle van Rotterdam en bestaat uit Alexandra Davoli (vocals), Raymond van Veen en Robert Barth (gitaar en backing vocals), Steven Zoon (bas) en Chris van Zijll (drums). Geïnspireerd door grootheden als Metallica, Trivium, Tool en Arch Enemy, mixen de muzikanten progressieve metal, thrash metal en groove metal tot een eigen unieke sound van complexe arrangementen en rauwe melodieën. Met eigen nummers, geïnspireerd op films, maatschappelijke thema’s of persoonlijke ervaringen die zij omlijsten met melodische riffs, donkere baslijnen en krachtige drumpartijen zijn ze klaar om in 2024 diverse podia te bestormen. 

Blijf dus niet op de bank hangen maar kom gezellig om 20:00 uur naar De Zon voor een ouderwetse nektherapie en een gezellige jamsessie.

Tot vrijdag 10 mei, en de entree is natuurlijk zoals altijd gratis.

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank