De Zon organiseert activiteiten in de kerstvakantie

Helaas hebben we nog steeds allemaal te maken met de corona crisis wat er voor zorgt dat er weinig te doen is voor de jongeren. Daarom opent de Zon haar deuren tijdens de kerstvakantie om samen met de jongerenwerkers verschillende coronaproof activiteiten aan te bieden en de verveling tegen te gaan.
Zo kun jij je maten jantje geven tijdens het Fifa-toernooi , domineren tijdens het Fortnite:creative,  en net als max kampioen worden met een formule 1 sim. Ook organiseren we een spelletjesmiddag voor de jongere generatie en kunnen er mooie prijzen worden gewonnen met kerstbomen gooien in de verschillende dorpskernen.

Natuurlijk worden de corona regels zo goed mogelijk nageleefd. Zo word er 1.5 meter afstand gehouden tijdens de activiteiten, is het voor 10 tot 18 jarige verplicht om een mondkapje te dragen bij het rondlopen in de zaal en voor 18 jaar en ouder om een geldige QR code te laten zien bij entree. 

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan deze activiteiten? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kun je doen door te klikken de volgende link https://tickets.dezonbodegraven.nl/ en tickets te kopen voor de activiteit. Heb je vragen over de activiteiten of wil je meer weten? Kijk dan in de agenda van dezonbodegraven.nl of stuur even een mail met je vraag naar info@dezonbodegraven.nl. Hopelijk tot in de kerstvakantie.

Ingezonden berichtX