Denk mee over de Mobiliteitsvisie

blank

De gemeente is bezig met het opstellen van een mobiliteitsvisie. Eind 2022 zijn inwoners via verschillende kanalen gevraagd om inbreng te leveren voor deze mobiliteitsvisie.

blank


Een mobiliteitsvisie is een plan over hoe mensen zich verplaatsen, zoals met auto’s, fietsen of openbaar vervoer. Het gaat erom hoe we ervoor kunnen zorgen dat mensen op een gezonde en duurzame manier kunnen reizen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er meer fietspaden komen, dat wegen worden verbeterd of dat er betere bus- en treinverbindingen worden gemaakt.

Op basis van uw inbreng is een conceptversie van de mobiliteitsvisie opgesteld. Dit concept ligt vanaf maandag 1 mei  t/m woensdag 29 mei 2024 ter inzage. Gedurende deze periode kunt u uw mening over de mobiliteitsvisie delen. U kunt uw reactie geven via bodegraven-reeuwijk.nl/mobiliteitsvisie.

Wat doen we met uw reactie?

De binnengekomen reacties verzamelen en beoordelen wij. Deze worden uiteindelijk verwerkt in een definitieve mobiliteitsvisie. De uiteindelijk vaststelling staat gepland op4 september 2024.

Bron: Gemeente

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank