DOCK 33 uit Bodegraven sluit haar deuren

Helaas gaat DOCK 33 stoppen met de activiteiten en haar deuren sluiten in verband met mijn aanhoudende gezondheidsproblemen waar ik al geruime tijd last van heb. Ik wil graag mijn eigen verhaal vertellen om speculaties te voorkomen.
De definitieve keuze om uiteindelijk met pijn in het hart te stoppen is mij zeer zwaar gevallen en er zijn veel tranen gelaten om tot deze niet eenvoudige beslissing te komen. Ik had het heel graag anders gezien maar mijn gezondheid gaat boven alles. Natuurlijk speelt de corona crisis ook mee, DOCK 33 is sinds 14 oktober 2020 wederom verplicht gesloten zoals alle horeca gelegenheden. DOCK 33 heeft er bewust voor gekozen om geen “To Go” of “Afhaal” te gaan doen. Echter zijn we inmiddels al een half jaar verplicht gesloten en er is nog steeds geen duidelijk perspectief. Ik ben in de luxe positie om gewoon te kunnen stoppen met DOCK 33. Hierbij bedank ik speciaal Team DOCK 33: Britt, Coby en Benjamin zonder hun was er geen DOCK 33.

Uiteraard bedank ik ook de seizoenmedewerkers. Lieve gasten bedankt voor jullie gezelligheid en vooral de mooie tijden het was ’Fijn aan de Rijn’. Ik had deze tijd nooit willen missen maar soms loopt het anders in leven dan je zou willen.

Het ga jullie allen goed…

Liefs Scarlett en team DOCK 33

 

 X