Drukbezochte nieuwjaarsreceptie Bodegraven-Reeuwijk

blank

Waarnemend burgemeester Erik van Heijningen sprak gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie in Zalencentrum De Brug vele dankwoorden uit aan alle instanties en hulpverleners. Dank voor jullie permanente inzet. Hierop volgde een applaus. “Wat fijn om gewoon bij en met elkaar te zijn tijdens deze nieuwjaarsreceptie. Het lijkt zo gewoon, maar in corona tijd hebben we ervaren hoe persoonlijk contact belangrijk is.”

blank


“Wat fijn dat u bent gekomen op de plaats van ontmoeting en uitwisseling in Reeuwijk. We gaan allemaal aan de slag met en voor elkaar. De raadsleden en wethouders zijn al goed op dreef. In december is het collegeprogramma gepresenteerd met boordevolle plannen en acties. Zowel op gemeente als regionaal niveau. Tijdens zijn speech riep hij Bert Verver naar voren. Hij kreeg de erepenning uitgereikt. Voor Erik zijn toespraak afsloot mocht oud burgemeester Christiaan van der Kamp naar voren komen om te proosten. “Je bent hier tien jaar actief geweest en ik heb het stokje overgenomen en draag deze volgende week over. Ik neem met pijn afscheid van deze mooie gemeente. De ambtsketen zal ik binnenkort op de schouders van Michiel Grauss leggen. Dames en heren laten we met elkaar van 2023 een mooi jaar maken.” 

Dirk Jan Knol bedankt waarnemend burgemeester Erik

Hij stond kort stil bij het afscheid van Erik van Heijningen. “Je bent anderhalf jaar geleden begonnen in onze gemeente. Je werd al snel herkend als de burgemeester met de hond. Je kwam binnen met bestuurlijke ervaring. We hebben als gemeente hier heel erg van geprofiteerd. Denk hierbij aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen  opvang minderjarige vluchtelingen, herstelplan, gemeenteraadsverkiezingen en het inwerken van het nieuwe college. Je netwerk is groot en deze heb je ingezet bij de opening van het nieuwe zwembad in Bodegraven. Je had oog voor iedereen. Kinderen, raadsleden, hoogbejaarden en ondernemers. Je had voor iedereen tijd om een gesprek aan te gaan. Je motto is: “Niet blijven wachten en zelf in actie komen.”

De gemeente is dankzij jou weer een stukje mooier geworden. Heel erg bedankt voor je inzet.”

Video:BR6

Foto’s:

blank

blank

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank