Een feestelijk jubileum: Mei 20 Jaar eigenaresse van Cafetaria De Smikkelshop

blank

Van 4 t/m 9 juni viert Mei haar 20-jarig jubileum als eigenaresse van Cafetaria De Smikkelshop aan de Vrije Nesse 118 in Bodegraven!  Sinds Mei twintig jaar geleden het roer overnam, heeft ze niet alleen haar vaste klantenkring zien groeien, maar heeft ze ook vele nieuwe gezichten verwelkomd. Haar toewijding aan kwaliteit en service heeft De Smikkelshop tot een geliefde plek gemaakt voor zowel lokale bewoners als bezoekers van verder weg.

blank


Ondanks haar vele jaren in het vak straalt Mei nog steeds van plezier en passie voor haar werk. “Het is een voorrecht om elke dag mensen blij te maken met onze heerlijke patat, snacks, burgers en ijsjes met de beste prijs/kwaliteit verhouding zegt ze met een glimlach. “Wij staan onder anderen bekend om onze ambachtelijke satésaus en kipsaté”, vervolgt ze. “Deze maak ik helemaal zelf en de klanten proeven dat.”

Ter gelegenheid van dit jubileum heeft De Smikkelshop een week lang enkele jubileumacties in petto:

  1. Throwback: Portie friet voor €1,50! Herbeleef de goede oude tijd met een terugblik naar de frietprijs van 20 jaar geleden! 
  2. Gratis Blikje Fuze Tea: Bij bestellingen vanaf €15 ontvang je een gratis blikje Fuze Tea! 
  3. Kraslotactie: Bij bestellingen vanaf €20 krijg je een kraslot met maar liefst 50% kans op mooie kortingen! 
blank

Voor de Fuze Tea en krasloten geldt: op is écht op! De acties gelden niet voor online bestellingen en bezorgingen. Kom tussen 4 en 9 juni dus langs en vier met ons mee! Eigenaresse Mei kijkt ernaar uit om nog vele jaren van smaakvolle herinneringen met jullie te delen bij De Smikkelshop.

“Ik wil alle klanten via deze weg bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 20 jaar.”? Dank!

Volg ons ook op Facebook

Locatie: De Smikkelshop Bodegraven
Vrije Nesse 118
2411 GS Bodegraven
Telefoon:tel 01726 -14192

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank