kpkj

Eerste feest KPJ Bodegraven in de Zon

Al jaren wordt er over gesproken, maar het kwam nooit van de grond. Een feest van KPJ Bodegraven met als locatie de Zon. Het jaar 2019 gaat in de boeken als het jaar waar daar verandering in is gekomen. Op zaterdag 21 december wordt namelijk het Foute Kerst Feest georganiseerd door de KPJ, met als locatie de Zon. Er wordt direct goed uitgepakt want niemand minder dan Barry Badpak (onder andere bekend van de nummers: Broodje van Kootje, Kratje Bier en Kamelenteen) komt de boel op zijn kop zetten. Om de avond compleet te maken zal de Bodegraafse DJ Yorick, de foutste nummers draaien. 
‘We zijn erg blij met de samenwerking tussen de KPJ en de Zon. Wij organiseren graag feesten, maar daar heb je wel een goede locatie voor nodig. De Zon heeft alles wat we zoeken! En dat het ons na zoveel jaren dan toch gelukt is geeft een goed gevoel. Nu dat we eindelijk de samenwerking zijn aangegaan, hopen we hier in de toekomst nog vele jaren gebruik van te maken’ aldus voorzitter van KPJ Bodegraven Femke Straver.

De kaarten gaan aanstaande vrijdag 15 november in de voorverkoop via het Facebook evenement en de website www.kpj.nl. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Ingezonden berichtX