20190101_142947-zegelactie-BOV

Eerste trekking BOV zegelactie

De eerste trekking van de BOV zegelactie is op 2 december verricht. Uit de vele ingeleverde volle kaarten zijn er 12 getrokken. De gelukkige prijswinnaars worden vermeld op de BOV website.
Ook dit jaar is het prijzenpakket van de BOV zegelactie groot, dus meer kans op een prijs. Omdat een groot aantal prijzen een verrassing is, blijft het voor de prijswinnaars spannend tot het laatste moment. Prijswinnaars horen tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 4 januari 2020 welke prijs zij hebben gewonnen. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging om hun prijs in ontvangst te komen nemen.

Nieuwsgierig of je een prijs hebt gewonnen? Ga dan snel naar www.bov-bodegraven.nl/zegelactie .

Geen prijs? Niets aan de hand. Gewoon blijven doorsparen. Er komen nog vier trekkingen. De laatste trekking is op 2 januari 2020. Dan wordt ook de hoofdprijs getrokken van € 1.000,=! Dus vergeet niet bij het afrekenen aan de kassa om BOV spaarzegels te vragen. Bij de meeste winkels gratis verkrijgbaar!

De inleverbussen voor de volle spaarkaarten staan opgesteld bij Primera Raadhuisplein, Jumbo Vromade en Albert Heijn Oud Bodegraafseweg.X