Enfusion succes voor Sportcentrum ReBo

Zaterdag 24 september is Sportcentrum ReBo, samen met een grote schare fans, afgereisd naar Eindhoven voor een internationaal gala georganiseerd door Enfusion. Steffany Holswilder uit Bodegraven en Yesper Schouten uit Reeuwijk, allebei uitkomend voor Sportcentrum ReBo, hebben beiden een vlammende partij neergezet.  
Holswilder mocht het gala openen en vocht een jeugdpartij. Ze begon de 1e ronde sterk, deze was duidelijk voor haar. In de 2e ronde zette ze haar tegenstander nog meer onder druk, waar haar tegenstander niet mee om wist te gaan. Uit machteloosheid gaf haar tegenstander Holswilder ineens een draaitrap op haar lever waardoor Holswilder helaas op moest geven. Een leerproces voor de volgende keer, altijd je dekking op orde hebben. Ondanks het verlies heeft ze een mooie partij neer gezet , op naar de volgende!  

Yesper ‘The Wizard’ Schouten was uitgenodigd voor zijn eerste B-klasse partij. Dit bracht de nodige spanning met zich mee. Je eerste B-partij op zo’n groot internationaal podium. Alle ogen waren op hem gericht, maar team ReBo en Schouten waren goed voorbereid en klaar om te vlammen. Schouten heeft z’n tegenstander binnen 10 seconden op TKO (Technische Knock-Out) neer gehaald d.m.v. een serie prachtige knieën naar het hoofd.  Heel goed voor z’n zelfvertrouwen! Na afloop heeft Schouten verschillende uitnodigen gekregen van diverse organisaties. Het volgende gala waar hij mag vlammen staat al weer voor de deur: 12 november, wederom bij Enfusion, een 4-mans toernooi in Dordrecht. Dat wordt weer een spektakel! Hoofdtrainer Saïd Ahrazi is trots op zijn vechters en spreekt zijn dank uit naar de vele supporters en betrokkenen. 

Advertentie