Familiebedrijf Kaashandel Pons Habben Jansen valt in de prijzen bij NNKC 2021!

Kaashandel Pons Habben Jansen uit Nieuwerbrug beleefde vorige week donderdag 7 oktober een memorabele avond tijdens de uitreiking van de NNKC Awards in Nijkerk. Het hele team van medewerkers had de week ervoor meegedaan aan de kaaskeuring, en zat niets vermoedend in de zaal tijdens de uitreiking.
Dit is de reactie die volgende op de prijzen die het gezin Habben Jansen in de wacht wist te slepen tijdens dit NNKC!

“Ik stond nog te juichen voor oma” zegt Tijmen Habben Jansen. Hij pakte dit jaar de gouden medaille bij het NNKC (Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours) in de categorie Detailhandel. Het is de eerste keer dat hij een prijs wint en dan ook nog eens gelijk Goud.  Maar dat was nog niet alles, naast dat Tijmen een gouden medaille wist te bemachtigen, pakte zijn oma, Nel Habben Jansen het brons.

Ook Nel was sprakeloos, ze helpt al heel lang mee in het familiebedrijf en is al jaren betrokken bij het Kaasmuseum Bodegraven. Ook zij wint voor de eerste keer een prijs.

Zo trots als een pauw, dat niet haar zoon, maar haar kleinzoon nu met de gouden medaille ervan door gaat. Later vertelt ze, kwam ik er ook nog achter dat mijn andere twee kleinkinderen (Senne en Wessel Habben Jansen) beide een oorkonde hadden gekregen. Hiermee wordt aangegeven dat zij net niet in de prijzen waren gevallen, maar er wel heel dicht tegen aan zaten.

Eigenaar van de Kaashandel, Pons Habben Jansen (zoon van Nel en vader van Tijmen, Senne en Wessel), zegt enthousiast;  “Dit maakt mij wel trots!”

Dat iedereen die mee helpt in het bedrijf zo goed gescoord heeft,  volgens mij is dat iets om niet alleen trots op te zijn, maar zeker ook een goed teken naar de buitenwereld.

Wij verkopen op diverse markten kaas, organiseren kaasproeverijen, en dat doen we met kennis van zaken maar vooral met passie, en dat blijkt maar weer.

Wil je meer weten over Kaashandel Pons Habben Jansen kijk dan op www.pons.nu

Ingezonden bericht

X