IMG_4045

Feestelijke opening nieuw restaurant Nonsolovino in Reeuwijk

Dinsdagavond heeft het Italiaanse restaurant Nonsolovino haar deuren geopend aan de Dorpsweg in Reeuwijk-Dorp. Door middel van hun keuken willen ze de gasten meenemen op een culinaire reis door Italië.
Bij binnenkomst wordt men begroet door een Italiaanse gastvrouw, wat alleen maar toevoegt aan de gezellige sfeer. Op de avond speciaal voor familie, vrienden en genodigden, worden de allereerste pizza’s al geserveerd. En vanaf vandaag is iedereen welkom in het voormalige pand van Dall Italia, om mee op reis genomen te worden door Italië.

Menu

Eigenaresse Charlotte Wagenaar vertelt: “Wij doen dit door middel van onze keuken. Zo hebben wij een regionaal menu, dat elke maand verandert. We beginnen met Sardinië, omdat onze chef daar vandaan komt. En die reis door Italië verandert dus elke maand.” Een gehele muur van het restaurant is beschilderd als ansichtkaart, met postzegels van de twintig regio’s van Italië waar Nonsolovino door middel van een maandelijkse menukaart aandacht aan zal gaan besteden.

“Daarnaast hebben we ook de ‘standaard’ kaart, met pizza’s en pasta’s. Maar we hebben bijvoorbeeld ook pizza’s zonder tomatensaus, met peer, en zelfs een met aardappel.” Wagenaar lacht; “we gaan niet echt de standaard spaghetti carbonara serveren, het wordt een beetje anders”.

De eigenaresse is enorm enthousiast; “de eerste reserveringen zijn al binnen, dus dat is ongelooflijk. We gaan gewoon starten.”X