Fietsenplan: helpt u mee aan een update?

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk wil fietsen veiliger en aantrekkelijker maken. Dat past in het mobiliteitsplan dat gemaakt wordt, daar heeft u eerder al over mee kunnen denken.
In de mobiliteitsvisie staat straks hoe we om willen gaan met mobiliteit en bewegen. Het gaat over gezondheid, duurzaamheid, leefbaarheid en ruimtegebruik. Aan de hand van die visie bepalen we het verkeersbeleid. Eén van de plannen die er uit volgt, is het Fietsenplan. Dat is er al, maar dat is alweer vier jaar oud. Dat verdient een update! Helpt u mee?

Input leveren

De actualisatie van het Fietsenplan loopt parallel aan de op te stellen mobiliteitsvisie. De input die u deze zomer al hebt gegeven voor de mobiliteitsvisie over bijvoorbeeld de fietsveiligheid nemen we dan ook mee in de update van het Fietsenplan. Maar we denken dat er nog meer plekken aandacht verdienen. Waar vindt u het als fietser gevaarlijk, of onhandig? Denk hierbij aan onveilige oversteken, ontbrekende routes of achterstallig onderhoud van fietspaden. Wij maken dan een lijst van deze plekken om die in de toekomst te kunnen verbeteren.

U kunt deze fietsknelpunten en suggesties vanaf vandaag, 19 oktober, melden via een online enquête. Die vragenlijst staat drie weken open. Het invullen neemt circa 5-10 minuten in beslag. De vragenlijst is te vinden op https://denkmee.bodegraven-reeuwijk.nl/nl-NL/projects/fietsenplan

Bron: Gemeente

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank