Frank Rijkaart benoemd tot gedeputeerde voor BoerBurgerBeweging in Zuid-Holland

De BoerBurgerBeweging (BBB) in Zuid-Holland heeft Bodegraver Frank Rijkaart naar voren geschoven als kandidaat provinciebestuurder. Met zijn rijke ervaring in de lokale politiek en zijn inzet op het gemeentehuis heeft Rijkaart nu de mogelijkheid gekregen om als gedeputeerde deel uit te maken van het provinciebestuur, ondanks dat hij als nummer 19 op de lijst van de BBB geen zetel wist te veroveren in de Provinciale Staten.
Op 45-jarige leeftijd is Frank Rijkaart een bekend gezicht in Bodegraven en heeft hij zich bewezen als een gedreven politicus. Zijn ervaring op het gemeentehuis in Bodegraven heeft hem een solide basis gegeven om zich verder te ontwikkelen in de politiek. De andere kandidaat is Mariette van Leeuwen en is actief in de gemeenteraad van Zoetermeer.

Hoewel Rijkaart aanvankelijk geen plek kon veroveren in de Provinciale Staten, heeft de BBB in Zuid-Holland besloten om hem alsnog een belangrijke rol te geven binnen het bestuur. Dit getuigt van het vertrouwen dat de partij in zijn capaciteiten heeft en benadrukt zijn waarde als een politicus met een gedegen kennis van lokale vraagstukken.

Als gedeputeerde zal Rijkaart verantwoordelijk zijn voor het vertegenwoordigen van de BBB in Zuid-Holland en het behartigen van de belangen van de provincie en haar inwoners. Zijn ervaring in de lokale politiek zal van onschatbare waarde zijn bij het nemen van beslissingen die de gemeenschappen in de provincie beïnvloeden.

Advertentie

blank