Geslaagde tweede prijsuitreiking Boodschappenbingo Jumbo Langerak

Zaterdag 10 juni verzamelden wederom 75 trouwe Jumbo klanten zich om hun prijs in ontvangst te nemen, ditmaal bij winkelcentrum Broekvelden. Zij waren namelijk de gelukkige winnaars van de Jumbo Langerak Boodschappenbingo en gingen naar huis met mooie prijzen. Om 12.00u werden de klanten verwacht op bij het winkelcentrum, zonder dat ze wisten wat ze gewonnen hadden. Er waren 3 soorten prijzen te winnen, namelijk 25x een Karwei waardebon t.w.v. €75,-, 25x een Pull-of-Polo waardebon t.w.v. €75,- en 25x een goed gevulde boodschappentas met allerlei lekkers.
Volgende trekking

De Boodschappenbingo is nog niet afgelopen, dus klanten kunnen nog steeds meesparen voor bovenstaande mooie prijzen. Zaterdag 17 juni wordt de derde trekking gehouden. Prijswinnaars worden in de week erna op de hoogte gesteld per mail dat zij gewonnen hebben. De uitreiking van de tweede trekking wordt zaterdag 24 juni gehouden, weer op het Raadhuisplein.

Jubileumjaar

Jumbo Langerak viert 75 dagen lang feest vanwege het 75-jarig jubileum. De grootouders van Quint Langerak, Bets en Bertus Langerak, openden 75 jaar geleden in IJsselstein hunslagerij en stonden daarmee aan de start van een florerend familiebedrijf. Nu, 75 jaar later, wordt dit groots gevierd met klant en medewerker middels de Boodschappenbingo en hoge kortingen in de winkels.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank