Giganten van v.v. ESTO zoeken versterking!

Het G-team bestaat op dit moment uit stoere en enthousiaste voetballers tussen de 14 en 23 jaar. Wij trainen elke dinsdagavond een uurtje en spelen op zaterdag een wedstrijd in KNVB competitieverband.
Wij zijn altijd op zoek naar (startende) voetballers die houden van het spelletje, zelf mee willen doen, maar om wat voor reden niet mee kunnen komen in een ‘gewoon’ voetbalteam. Dat kan komen door je lichamelijke of verstandelijke beperking, door autisme, of omdat je niet goed genoeg kan zien of horen om mee te doen in een gewoon voetbalteam.

Wij zijn een gemengd gezelschap met veel humor, zelfspot en daarnaast hebben we veel respect voor elkaar. Daarnaast willen we ook gaan uitbreiden met een jeugdvoetbalteam voor kinderen tussen de 7-13 jaar. We hebben al enkele aanmeldingen, maar nog niet genoeg om een team te kunnen starten.

Binnen de G staf van ESTO is het plan om 1x per week sportief samen te komen voor een training en om die reden zijn wij op zoek naar ouders die hun kind ondanks een beperking de voetbalbeleving mee willen geven.

Heb je zin om een keer sfeer te komen proeven, dan nodigen we je uit om op dinsdagavond eens langs te komen op een training op het ESTO complex aan de Kievitsheuvel in Bodegraven of mail gerust voor wat meer informatie naar gvoetbal@esto.nl.

Tot snel!

Advertentie