Gr8 Hotel Bodegraven geopend

Dinsdag 24 april heeft Gr8 Hotel Bodegraven haar deuren geopend. Burgemeester Christiaan van der Kamp kwam persoonlijk Martien Heinrichs, een van de drie eigenaren van GR8, feliciteren met het nieuwe hotel.  Gr8 Hotel Bodegraven is het derde hotel uit de nieuwe Nederlandse keten Gr8 Hotels, die opgericht is door drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk.
Gr8 hotels worden gekenmerkt door comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers, optimaal bereikbaar voor gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje weg willen. Gasten worden 24 uur per dag persoonlijk ontvangen door een gastvrouw/gastheer. Door de inzet van digitale technologie kunnen de gasten rekenen op een bijzondere, gepersonaliseerde beleving: de gast checkt in via een QR code waarna op de kamer de persoonlijke voorkeuren als klimaat en verlichting ingesteld kunnen worden. Kamers zijn al te boeken vanaf EUR 68,- inclusief ontbijt. Daarnaast is Gr8 hotels een duurzame samenwerking aangegaan met La Place restaurants die de hotelgasten van een dagverse maaltijd zullen voorzien. Smaak staat bij La Place op de eerste plaats en dat proef je in alle gerechten en producten. Daar waar mogelijk wordt gewerkt met regionale producten.

Gr8 Investments, de investeringsmaatschappij van Martien Heinrichs en Bob en Bas van den Nieuwenhuyzen, heeft in november 2016 Autogrill Nederland gekocht. Naast de reeds bestaande Gr8 Hotels in Oosterhout en Sevenum, zal in mei ook Gr8 Hotel Amsterdam Riverside geopend worden. Verder zullen er in de nabije toekomst hotels geopend worden in Meerkerk, Leiderdorp, Holten, Breda, Maastricht en Heerde.

 

 

X