Graphic Design uit Driebruggen wint Mooiste Mach3Blocks Website Award 2021

Voor Graphic Design in Driebruggen begon het nieuwe jaar meteen al goed. Het ontwerpbureau won namelijk de Mooiste Mach3Blocks Website Award 2021 voor de door hen gerealiseerde website www.deboltonwoning.nl. Die laat zien wat er mogelijk is als design en techniek samenkomen. Daarmee overtrof de site, met een flinke meerderheid van stemmen, de 63 andere inzendingen van de wedstrijd.
Claudia Kastelein, eigenaar van Graphic Design, vertelt dat het bemachtigen van de award de kroon is op hun werk. “Het laat immers zien wat we kunnen. We ontwerpen al jaren websites en zijn vorig jaar zelfs gestart met ons nieuwe product: Webgooo, waarmee ook de winnende website is ontwikkeld. We bouwen websites met unieke tools en eindeloze doorgroeimogelijkheden. Daarnaast is Webgooo enorm gebruiksvriendelijk en is het een fluitje van een cent om zelf je website veilig uit te breiden of aan te passen.”

“Onze webdesigner Amy Dekker hebben we extra in het zonnetje gezet, want zij is verantwoordelijk voor de vormgeving en het opbouwen van de winnende website. Voor de medewerkers van Bolton was het ook een beetje feest. Zij ontvingen een heerlijke taart, want het is per slot van rekening hun website die we mochten realiseren.”X