Jeugdtheaterhuis 18 januari 2020 Proefles

Gratis proefles musical in het Evertshuis voor de allerkleinsten

Ben jij de nieuwe Annie of Ciske? Kun je niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Ben je dol op dansen, zingen en spelen? Kom dan zaterdag 18 januari naar het Evertshuis om een gratis proefles musical van het Jeugdtheaterhuis voor de allerkleinsten (4 t/m 6 jaar) te volgen. De nieuwe lesreeks start op zaterdag 1 februari.
De eerste helft van het seizoen van het Jeugdtheaterhuis zit er alweer op. Dit bekent dat de eerste reeks theaterlessen van 10 theaterlessen voor de allerkleinsten is afgerond met een spetterende afsluiting waar (o)pa’s, (o)ma’s, broertjes en zusjes mochten komen kijken in de theaterzaal. Gelukkig start er binnenkort  weer een nieuwe S-klas (4 t/m 6 jaar) op zaterdagochtend, waarin kinderen zich wekelijks kunnen uitleven.

De gratis proefles op 18 januari is van 9:30 – 10:00 uur in de theaterzaal. Kleine theater- en musicalliefhebbers krijgen zo een idee van wat een les van het Jeugdtheaterhuis nu precies inhoudt, of om een keer een vriendje of een vriendinnetje mee te nemen. Ouders/verzorgers mogen vanaf de tribune blijven kijken.

Nieuwe reeks lessen

Op 1 februari 2020 starten de nieuwe lessen theater/ musicalles voor kinderen van 4 t/m 6 jaar in het Evertshuis. Tijdens deze lesreeks ontdekken ze op speelse wijze hoe leuk het is om te zingen, dansen en toneel te spelen. Ze ontdekken nieuwe kanten van zichzelf, maken nieuwe vrienden, krijgen meer zelfvertrouwen en er wordt vooral veel plezier gemaakt!

Het Evertshuis biedt in samenwerking met het Jeugdtheaterhuis Gouda deze lessen aan voor kinderen. De lessen zijn op zaterdagochtend, docente is ook dit seizoen weer Lianne Loos, afgestudeerd  aan het  Koninklijk Conservatorium Brussel. Met deze lessenreeks wordt er zelfs toegewerkt naar een echte voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend op 28 maart in het Evertshuis. De M-groep volgt 25 lessen (7 t/m 9 jaar) door het hele seizoen en zij zijn zich al vol passie aan het voorbereiden op deze eindpresentatie.

Meer informatie zie www.evertshuis.nl/jeugdtheaterhuis .

Inschrijven

Inschrijven voor de nieuwe lesreeks én voor de gratis proefles kan via www.jeugdtheaterhuis.nl/inschrijven/gouda    

Foto: Jeugdtheaterhuis Zuid-HollandX