Heb jij ook een vraag over werk? Kom langs voor advies over werk, scholing en loopbaanontwikkeling

blank

Dinsdag 2 april staan de adviseurs van het Werkcafé weer klaar van 14:00 uur tot 16:00 uur in het Evertshuis om inwoners uit Bodegraven en Reeuwijk kosteloos te adviseren over werk, (om)scholing en loopbaanontwikkeling. Veel werkgevers zitten verlegen om personeel, tegelijkertijd zijn er mensen die meer of weer willen werken. 

blank


Met wat voor vragen kan je terecht?

Zowel werkzoekenden als werkgevers, starters en zelfstandig ondernemers kunnen met vragen bij het Werkcafé aankloppen. Recent bracht een Amerikaanse meneer, die al een aantal jaar in Nederland woont, een bezoek aan het Werkcafé. Hij heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar is op zoek naar een bijbaan. De adviseur van het Werkcafé heeft hem geholpen zijn cv te updaten en een open sollicitatiebrief te schrijven. Niet lang daarna stuurde hij dit mooie bericht:


Bedankt voor je hulp bij mijn zoektocht naar een baan.

Ik heb inderdaad een baan gekregen in het café, waarover wij in het Werkcafé hebben gesproken.”

Andere vragen die je tijdens het Werkcafé kan stellen zijn bijvoorbeeld: waar moet ik beginnen als ik (ander) werk zoek? Waar liggen mijn talenten? Wat moet ik doen als ontslag boven mijn hoofd hangt? Wat kan ik met mijn diploma (behaald in het buitenland) in Nederland? Ik heb jaren thuis voor het huishouden gezorgd en wil weer aan de slag, hoe pak ik dit aan? Is er nog voldoende werk te vinden in mijn vakgebied of moet ik omscholen? 

Kom langs! Een afspraak is niet nodig.

Bodegraven-Reeuwijk
Datum : Elke eerste dinsdag van de maand 

Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur  

Locatie : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Unieke samenwerkingHet Werkcafé is een unieke samenwerking van het WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en LeerwerkLoket in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Door deze gebundelde krachten is het mogelijk om op één plek inwoners te ontvangen. Tevens kunnen er testen worden gemaakt om te onderzoeken wat voor werk en/of opleiding bij de inwoner past en zijn er ter 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank