BOvzegels

Heel Boreft Plakt

Het is elk jaar weer verrassend te zien hoeveel inwoners meedoen aan de spaarzegelactie van de BOV. Het lijkt wel of heel Boreft plakt. Gelukkig zijn er nieuwe, grotere en meer inleverbussen, want ze raken al behoorlijk gevuld. Er wordt flink geplakt en gespaard. De vierde trekking is op 23 december verricht. Uit de ingeleverde kaarten zijn opnieuw 12 gelukkige prijswinnaars getrokken. Deze prijswinnaars zijn vermeld op de BOV website.
Het prijzenpakket van de BOV zegelactie is wederom groot. Dus de win kans is ook groter. Veel BOV winkeliers stellen een prijs ter beschikking. Dat zijn de verrassingsprijzen. Een gewonnen prijs kan soms wel uit meerdere prijzen bestaan. De geldprijzen  worden uitgekeerd in BOV cadeaubonnen. Er is kans op prijzen van € 50, € 100 en een hoofdprijs van maar liefst € 1.000! Prijswinnaars horen op zaterdag 4 januari 2020 welke prijs zij hebben gewonnen. Zij krijgen ook persoonlijk bericht.

Nu al nieuwsgierig of je een prijs hebt gewonnen? Ga dan snel naar www.bov-bodegraven.nl/zegelactie .

Nog altijd geen prijs gewonnen? Gewoon blijven doorsparen. Er komt nog één trekking op 2 januari 2020. Dan loten allen ingeleverde kaarten mee voor de hoofdprijs van € 1.000! Vergeet daarom vooral niet bij het afrekenen aan de kassa om BOV spaarzegels te vragen. Hoe meer volle kaarten, hoe groter de win kans. Bij de meeste winkels krijgt u een gratis zegel bij elke besteding van € 5,=. Soms zelfs meer!! Wacht niet te lang met inleveren. Doe  uw volle kaart uiterlijk op 31 december in de bus, dan bent u nog op tijd.  Het zou sneu zijn als u de bus mist!

De inleverbussen voor de spaarkaarten staan bij Primera Raadhuisplein, Jumbo Vromade en Albert Heijn Oud Bodegraafseweg. Vergeet vooral niet naam en adresgegevens op de kaart in te vullen. Zonder die gegevens bent u onvindbaar en loopt u uw prijs mis.

Ingezonden berichtX