Heel De Regenboog bakt

‘Televisie chefkok Robert’ had het er maar moeilijk mee. Hoe kon hij nu het lekkerste en meest creatieve baksel kiezen dat de kinderen van De Regenboog in grote hoeveelheden hadden gemaakt. Uiteindelijk moesten de afscheidnemende juffen Teuna, Riet en Linda de doorslag geven. De baksels van Louise (gr. 3), Aline (gr. 8) en Naomi (gr. 7) vielen uiteindelijk in de prijzen.
Het was dubbel feest op De Regenboog. De jaarlijkse meesters- en juffendag kreeg een extra feestelijk tintje door het afscheid van pensionado’s Teuna Verboom en Riet Boef en het vertrek van Linda Luiten om het team van de Prinses Beatrixschool in Bodegraven te versterken.

De kinderen, met hulp en ondersteuning van het thuisfront, gaven massaal gehoor aan de challenge van ‘heel De Regenboog bakt’. Daardoor kon er naast een spetterend optreden van elke groep voor de meesters en juffen ook lekker gesnoept worden en was er ’s avonds op de afscheidsreceptie voor de juffen naast lekkere koffie van Barista Möcky ook nog een grote keuze aan lekkernijen.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank