Het eerste sponsorevent van motorcoureur Scott (13) van MiniGP Austria Series Ohvale 160cc

blank

Afgelopen woensdag (29 nov) was het dan eindelijk zover. Het eerste sponsorevent van Scott de Kwaadsteniet, MiniGP coureur Ohvale 160cc vond plaats bij Buck, bar Kitchen in Boskoop. Bijna alle sponsoren waren aanwezig om te horen en vooral ook te zien wat Scott afgelopen jaar gedaan heeft en heeft bereikt. 

André ten Brink presenteerde de avond en interviewde Scott om zo te weten te komen, hoe Scott het motor racen heeft ontdekt en wat zijn grote doel is. Ook introduceerde André wethouder Gert-Jan Schotanus van sport, die aanwezig was om Scott een hart onder de riem te steken vanuit de gemeente. Hij sprak zijn bewondering uit over de visie, actie en passie die Scott heeft om zijn grote doel MotoGP Coureur te worden te bereiken.

Na het officiële gedeelte was het mogelijk om zijn motor, racepak en helm te bekijken en werd in een foto overzicht duidelijk wat Scott afgelopen seizoen allemaal heeft gedaan.

Scott heeft seizoen 2023 de MiniGP Ohvale 160cc gereden in Oostenrijk en is van de 18 rijders  in het eindklassement op de 6e plaats geëindigd.  In deze pittige competitie had Scott de uitdaging om met meervoudige landskampioenen van diverse landen te strijden om het beste resultaat.

Komend seizoen zal Scott een klasse zwaarder gaan rijden en zal hij deelnemen aan de MiniGP Ohvale 190cc wederom in Oostenrijk. 

Om zijn droom waar te kunnen maken, is hij afhankelijk van sponsoren. Bent u of kent u iemand die Scott wil helpen zijn droom te bereiken, verneemt hij dat graag. Meer informatie  is te vinden op https://scott99.nl/ . Contact opnemen kan ook via racing@scott99.nl.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank