Het gezellige Club Event van Heres

blank

Op zaterdag 20 april vond het Heres Club Event plaats, waar turnsters en turners hun vaardigheden van het afgelopen jaar aan het publiek en de jury toonden. De dag begon met een meetmoment voor de groepen 1 tot en met 4, gevolgd door wedstrijden voor groep 5 tot en met 8, inclusief de middelbare school meiden, en een aparte wedstrijd voor de selectieturnsters.

blank


Tijdens het meetmoment lieten de kinderen van groep 1 tot en met 4 hun vaardigheden zien op hun eigen niveau, waarbij de jury verschillende grondbeginselen van turnelementen beoordeelde. Ze lieten bijvoorbeeld handstanden, radslagen en zelfs buikdraaien aan de brug zien.

blank

De wedstrijddeelnemers presenteerden oefeningen op de balk, airtrack, sprong en brug. Naast acrobatische elementen zoals overslagen, salto’s en koprollen, waren er ook danselementen te zien. Veel turnsters lieten namelijk een vloeroefening op muziek zien. Uiteindelijk werden er medailles en diploma’s in verschillende categorieën uitgereikt, en kreeg elke deelnemer een “super leuk dat je er was” medaille.

Het was een zeer geslaagde dag bij Heres, waar iedereen duidelijk heeft genoten!

blank
blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank